Twoje kobiece tematy

Skąd jesteście?

Tutaj jest miejsce aby przedstawić się oraz dowiedzieć się czegoś o użytkownikach.

Moderator: Milusia

Skąd jesteście?

Postprzez aneta10 » 12 Mar 2010, 18:31

Ja mieszkam w Łodzi. Niezbyt ciekawe to miasto, wszędzie daleko, i do morza i do gór...ale już się w sumie przyzwyczaiłam. Najbardziej podoba mi się w moim mieście ulica Piotrkowska, zwana Pietryną. Jest tutaj dużo fajnych knajp, pizzerii, w których jest bardzo przyjemnie i przytulnie, a jedzenie przepyszne. A Wy gdzie mieszkacie i czy lubicie swoje miasto?
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison
Początkująca
Awatar użytkownika
aneta10

Miejscowość: Łódź

Re: Skąd jesteście?

Postprzez katka » 12 Mar 2010, 18:41

Ja jestem z Wrocławia i uwielbiam swoje miasto chociaż muszę ponarzekać trochę na smrud spalin :/ ale tak to już jest w większych miastach.
aneta10 ja byłam w Łodzi jakiś czas temu to najbardziej podobała mi się właśnie Piotrkowska ma naprawdę super klimat i chociaż sama Łódz nie powaliła mnie na kolana to Piotrkowska zrobiła na mnie wrażenie.
Początkująca
katka

Postprzez bietka » 06 Kwi 2010, 20:53

Ja mieszkam na wiosce w woj. podkarpackim :)
Początkująca
bietka

Postprzez martyska3d3 » 07 Kwi 2010, 14:10

Ello ;) Pochodzę z Kutna, urodziłam i wychowałam się w tym mieście. Obecnie jednak mieszkam w Łodzi. Chociaż dopiero studiuję tu drugi rok uważam, że jest tu za smutno, nudno i wszędzie daleko. Ciągle ta sama monotonia. Natomiast ja uwielbiam jak dużo się dzieje :D Mam nadzieję, iż jak skończę już swoją edukacje to przeniosę się do Warszawy i będę mogła liczyć na ciągły gwar, ruch i ogrom wrażeń :) oraz mnóstwo niespodzianek :o
Dobre decyzje są wynikiem mądrości. Mądrość jest wynikiem doświadczenia. Doświadczenie jest wynikiem złych decyzji. Tak więc, nie istnieje coś takiego, jak zła decyzja.
Początkująca
Awatar użytkownika
martyska3d3

Miejscowość: Łódź

Postprzez Lilium » 10 Kwi 2011, 20:50

Hej dziewczyny. a ja jestem z Jeleniej Góry [dziury] ;)
..i chociaż jest wiele tekstów o miłości, to żaden nie określi moich uczuć do Ciebie.. Kocham Cie Piotruś <3
Początkująca
Lilium

Miejscowość: JG

Postprzez jagna » 29 Kwi 2011, 22:29

wrocław :)
Początkująca
jagna

Wróć do Poznajmy się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości