Twoje kobiece tematy
Skąd jesteście?
Tutaj jest miejsce aby przedstawić się oraz dowiedzieć się czegoś o użytkownikach.Moderator: Milusia
Skąd jesteście?
przez aneta10 » 12 Mar 2010, 18:31
Ja mieszkam w Łodzi. Niezbyt ciekawe to miasto, wszędzie daleko, i do morza i do gór...ale już się w sumie przyzwyczaiłam. Najbardziej podoba mi się w moim mieście ulica Piotrkowska, zwana Pietryną. Jest tutaj dużo fajnych knajp, pizzerii, w których jest bardzo przyjemnie i przytulnie, a jedzenie przepyszne. A Wy gdzie mieszkacie i czy lubicie swoje miasto?
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison

-

aneta10 - Posty: 34
- Miejscowość: Łódź
Re: Skąd jesteście?
przez katka » 12 Mar 2010, 18:41
Ja jestem z Wrocławia i uwielbiam swoje miasto chociaż muszę ponarzekać trochę na smrud spalin :/ ale tak to już jest w większych miastach.
aneta10 ja byłam w Łodzi jakiś czas temu to najbardziej podobała mi się właśnie Piotrkowska ma naprawdę super klimat i chociaż sama Łódz nie powaliła mnie na kolana to Piotrkowska zrobiła na mnie wrażenie.
aneta10 ja byłam w Łodzi jakiś czas temu to najbardziej podobała mi się właśnie Piotrkowska ma naprawdę super klimat i chociaż sama Łódz nie powaliła mnie na kolana to Piotrkowska zrobiła na mnie wrażenie.

- katka
przez martyska3d3 » 07 Kwi 2010, 14:10
Ello
Pochodzę z Kutna, urodziłam i wychowałam się w tym mieście. Obecnie jednak mieszkam w Łodzi. Chociaż dopiero studiuję tu drugi rok uważam, że jest tu za smutno, nudno i wszędzie daleko. Ciągle ta sama monotonia. Natomiast ja uwielbiam jak dużo się dzieje
Mam nadzieję, iż jak skończę już swoją edukacje to przeniosę się do Warszawy i będę mogła liczyć na ciągły gwar, ruch i ogrom wrażeń
oraz mnóstwo niespodzianek 
Dobre decyzje są wynikiem mądrości. Mądrość jest wynikiem doświadczenia. Doświadczenie jest wynikiem złych decyzji. Tak więc, nie istnieje coś takiego, jak zła decyzja.

-

martyska3d3 - Posty: 3
- Miejscowość: Łódź
przez Lilium » 10 Kwi 2011, 20:50
Hej dziewczyny. a ja jestem z Jeleniej Góry [dziury] 
..i chociaż jest wiele tekstów o miłości, to żaden nie określi moich uczuć do Ciebie.. Kocham Cie Piotruś <3

- Lilium
- Miejscowość: JG
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości