Twoje kobiece tematy
Serial "Klan"
Obejrzałaś coś ciekawego? Podziel się z nami wrażeniami i poleć co warto zobaczyć!Moderator: Milusia
Serial "Klan"
przez aneta10 » 14 Mar 2010, 14:32
Czy ktoś z Was ogląda ten serial? Jakie macie zdanie na jego temat? Jeśli chodzi o mnie to uważam, że ten serial choć też w sumie nic ciekawego, to i tak jest znacznie lepszy od innych polskich seriali, takich jak np. Złotopolscy, M jak Miłość, i inne, nie pamiętam teraz tytułów. W każdym razie myślę, że ten serial Klan to w miarę jeszcze da się oglądać. Najciekawsze jak dla mnie wątki to te ze zdradą
Może to dziwne trochę ale właśnie te tematy wydają mi się jakieś takie najbardziej interesujące. Co się stanie jak kobieta się dowie jak facet ją zdradza, jaka będzie jej reakcja, co dalej będzie się działo
Bawi mnie to wszystko bardzo. Teraz np. ciekawa jestem co dalej wymyśli ta była kochanka tego męża Beaty, Donata. Ale oczywiście nie oglądam tego, tylko raz na jakiś czas, gdy mi się nudzi bardzo. Żebyście sobie nie myśleli, że fascynuje mnie ten serial bo tak nie jest. Te postaci wszystkie takie płytkie, schematyczne. 
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison

-

aneta10 - Posty: 34
- Miejscowość: Łódź
Re: Serial "Klan"
przez ewa » 16 Mar 2010, 09:36
No więc tak: Ola ma pecha do chłopaków, znowu chyba trafiła na jakiś dziwny przypadek. W każdym razie gościu na pewno coś ukrywa. Jej siostra totalnie zepsuta już. Preferuje wolne związki. Beata chyba znowu wybaczy Jackowi kolejną zdradę. Na to się zanosi niestety, bo chyba oboje wciąż się kochają (swoją drogą jak można kochając kogoś iść do łóżka z innym
jakiś absurd, no ale mniejsza o to). Jacek i Donata, kiedyś namiętnie kochali się ze sobą, a teraz się nienawidzą i patrzeć na siebie nie mogą. Wątek z Elżbietą nudny jak flaki z olejem. Więc nie ma sensu o tym pisać. Podobnie z tym Michałem, nic ciekawego. Monika też sama już nie wie co ze sobą robić, jej całe życie kręci się wokół facetów, ciągle jakiś nowy. A tak to w sumie nic ciekawego. Dzisiaj niestety sobie nie obejrzę kolejnego odcinka bo jestem umówiona 

- ewa
przez bietka » 06 Kwi 2010, 20:57
Ja bardzo lubię ten serial i jak tylko mogę, to go oglądam, uważam, że jest taki życiowy. Kibicuję Beacie i Jackowi, żeby byli razem 

- bietka
przez bietka » 28 Kwi 2010, 13:40
Kurcze już kilka dni nie oglądałam Klanu, jak dam radę to muszę dzisiaj obejrzeć, żeby wiedzieć na bieżąco co się dzieje 

- bietka
przez Berney-Toys » 01 Lip 2011, 21:26
A dla mnie to raczej beznadziejny serial, gra tam jest sztuczna, a życie w ogóle nie przypomina tego prawdziwego, ale oczywiście co kto lubi 

- Berney-Toys
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości