Twoje kobiece tematy

Jak wyglądamy

Tutaj jest miejsce aby przedstawić się oraz dowiedzieć się czegoś o użytkownikach.

Moderator: Milusia

Jak wyglądamy

Postprzez aneta10 » 12 Mar 2010, 18:35

Może opiszemy swój wygląd ;) Na wklejanie zdjęć jestem zbyt nieśmiała :oops: No więc ja jestem średniego wzrostu, szczupłą blondynką. Mam dość długie włosy, szaro-niebieskie oczy, pełne usta... nie wiem co by tu więcej napisać ;) Mam raczej dość skromny wygląd :) A Wy?
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison
Początkująca
Awatar użytkownika
aneta10

Miejscowość: Łódź

Re: Jak wyglądamy

Postprzez katka » 12 Mar 2010, 18:47

Ja mam blond włosy do ramion, wydaje mi się że zaliczam się już do osób wysokich i na pewno szczupłych. W godzinach pracy jestem też skromną osobą ale po lubie sobie trochę zaszaleć :twisted:
Początkująca
katka

Postprzez bietka » 06 Kwi 2010, 20:52

Ja mam 1,68 m wzrostu i ważę (niestety) ale ponad 80 kilo. Po każdej ciąży zostawało mi po kilka kg i ciężko jest mi to zbić, chociaż staram się i ostatnio ubyło mi 5 kg, ale po świętach to niewiem jak to będzie. Włosy mam krótkie, ciemne z jasnymi pasemkami, no i co by tu jeszcze napisać?
Początkująca
bietka

Postprzez mycha » 28 Wrz 2011, 15:01

długowłosa blondynka, 170cm wzrostu, 45 kg wagi. Oczy niebieskie. Choćbym nie wiem jak starała się przytyć - no nie da się, od zawsze najszczuplejsza ze wszystkich w towarzystwie, a je najwięcej ;)
Początkująca
Awatar użytkownika
mycha

Miejscowość: Katowice

Wróć do Poznajmy się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości