Twoje kobiece tematy
Nasze zainteresowania
Tutaj jest miejsce aby przedstawić się oraz dowiedzieć się czegoś o użytkownikach.Moderator: Milusia
Nasze zainteresowania
przez ewa » 16 Mar 2010, 09:43
Ciekawa jestem bardzo jakie macie pasje i zainteresowania, więc proszę napiszcie o nich. Jeśli chodzi o mnie to bardzo lubię zwierzęta, uwielbiam oglądać animal planet, discovery, wszelkie programy o życiu zwierząt. Bardzo mnie to interesuje. Oczywiście nie wszystkie zwierzęta lubię... np. rekiny i węże już mnie nudzą, a niestety o nich mówią najczęściej. Za wężami nie przepadam, bo mają okropne zwyczaje kulinarne. Kto kiedyś widział jak wąż połyka ofiarę ten wie o co chodzi 
Ogólnie interesuję się też nauką, czytam dużo książek naukowych. Trochę też ciekawią mnie zjawiska niewyjaśnione. Lubię też bardzo pisać na forach
Ogólnie interesuję się też nauką, czytam dużo książek naukowych. Trochę też ciekawią mnie zjawiska niewyjaśnione. Lubię też bardzo pisać na forach

- ewa
Re: Nasze zainteresowania
przez bietka » 06 Kwi 2010, 20:44
Ja bardzo lubię w wolnych chwilach czytać książki (najlepiej te z serii Harleqiny), a także lubię serfować po necie i odkrywać nowe rzeczy, takie właśnie jak to forum 

- bietka
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości