Twoje kobiece tematy
Nieszczęśliwa miłość
Jak stworzyć związek, co robić w trudnych chwilach ? Nasze uczucia i ich uczucia. Co zrobić żeby lepiej zrozumieć partnera.Moderator: Milusia
Nieszczęśliwa miłość
przez ewa » 16 Mar 2010, 09:54
Czy zdarzyło Wam się kiedyś przeżyć nieszczęśliwą miłość? Jeśli tak może napiszcie o niej, czego Was nauczyła i jak patrzycie na to po latach. Jeśli chodzi o mnie to niestety ale przeżyłam takie coś. Bardzo mnie to zmieniło. Wcześniej byłam wesołą beztroską dziewczyną, potrafiącą śmiać się ze wszystkiego. Natomiast po tym wydarzeniu, a to było kilka lat temu, bardzo spoważniałam, już nie potrafiłam potem być taka wesoła. Dochodziłam do siebie jakiś rok. Dziś jest już wszystko dobrze, zapomniałam o tamtej osobie. Czego mnie to wszystko nauczyło? Że nie powinno się nigdy tak do końca ufać ludziom. Jak ktoś mówi, że jest zakochany to wcale nie znaczy, że tak jest naprawdę. Po prostu niektórzy ludzie są bardzo zakłamani. Dziewczyny uważajcie
Aha i nauczyło mnie to jeszcze, jakich facetów unikać. Czyli tych niedojrzałych, co to myślą głównie o sobie. A to się bardzo szybko da wyczuć.

- ewa
1 post
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości