Twoje kobiece tematy
Czego słuchacie?
O tym co słuchamy, jak wpływa muzyka na nasz nastrój, z czym nam się kojarzy, jak działa na wspomnieniaModerator: Milusia
Czego słuchacie?
przez aneta10 » 12 Mar 2010, 15:45
Napiszcie jakiej muzyki słuchacie, jaka jest Wasza ulubiona? Jeśli chodzi o mnie to obecnie niczego nie słucham i tak już od dawna. Po prostu nie mam na to czasu, ochoty, nie chce mi się jakoś. Nawet jak się czegoś uczę albo pracuję to lepiej mi się skupić jak jest cicho, nic mnie nie rozprasza. Chyba, że jestem gdzieś w barze albo pizzerii, to wtedy nawet lubię jak gra jakaś muzyka
Ale nie mam jakiejś szczególnie ulubionej... nie znoszę za to jakichś starych przebojów, które są puszczane natrętnie w radio, tak że już głowa boli od tego. Ile razy można słuchać tej samej dennej piosenki z lat 80tych albo 90tych?
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison

-

aneta10 - Posty: 34
- Miejscowość: Łódź
Re: Czego słuchacie?
przez katka » 12 Mar 2010, 17:57
Ja nie cierpie tych super nowych hitów wałkowanych bez przerwy w radiu. Niedobrze mi się robi jak włączam jakąś radiostacje i ciągle te same beznadziejene piosenki z pustym i nic nie znaczącym tekstem.

- katka
przez bietka » 06 Kwi 2010, 21:32
Ja bardzo lubię muzykę Disco Polo, a także lubię słuchać radio Biesiada w internecie 

- bietka
przez Berney-Toys » 01 Lip 2011, 21:44
Jak dla mnie The Offspring, Coma, Kazik, 30 Seconds to Mars i może Linkin Park 

- Berney-Toys
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości