Twoje kobiece tematy
cellulit
Jak zachować młodość i atrakcyjność . Metody ulepszania i podtrzymywania urody.Moderator: Milusia
cellulit
przez kika75 » 01 Lip 2010, 12:30
cellulit zmora wszystkich kobiet ja ćwicze stosuje diete 1000 calorii i stosuje koncentrat wyszczuplający na noc mary cohr...efekty są ale ale mnóstwo wyrzeczeń mnie to kosztuje co wy robicie by pozbyć się celulitu i co stosujecie by wasze ciało było piękne???????

- kika75
Re: cellulit
przez helena » 03 Lis 2010, 18:36
co zrobić kiedy diety, ćwiczenia nic nie dają a tkanka tłuszczowa jak była tak jest,słyszałam i czytałam o różnych zabiegach likwidujących tkankę tłuszczową miedzy innymi był zabieg transdermalna liposonikacja zainteresował mnie akurat ten bo wykonują go w trójmieście a ja niedaleko mieszkam, podobno po kilku zabiegach widać już efekty.Czy ktoś słyszał o tym zabiegu?

- helena
Re: cellulit
przez Berney-Toys » 01 Lip 2011, 21:39
Nie wiem nic o takich zabiegach, ale wiem ,że dieta 1000 kalorii jest świetna, co prawda wymaga stałej kontroli tego co się je, ale po kilku tygodniach widać znaczną różnicę i nie ma efektu jojo

- Berney-Toys
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości