Twoje kobiece tematy

Moje hobby- fotografia.

Rozmowy o wszystkim i o niczym. Fajne miejsce żeby się trochę pokłócić, trochę polubić.

Moderator: Milusia

Moje hobby- fotografia.

Postprzez katka » 12 Mar 2010, 19:25

Jakis czas temu bardzo polubiłam fotografię i trochę sobie pstrykam dla właśnej przyjemność. Najbardziej lubię robić zdjęcia ludzi a szczególnie dzieci bo nie ukrywają żadnych emocji.
Temat fotografii bardzo mocno mnie wciągnął chciaż narazie jestem początkująca i mam mało praktyki to bardzo chętnie wymienie się swoimi dośwadczeniami z innymi.
Początkująca
katka

Re: Moje hobby- fotografia.

Postprzez aneta10 » 13 Mar 2010, 12:26

Aha to fajnie. No ja akurat nie interesuję się tym. Co więcej: sama nie lubię jak ktoś robi mi zdjęcia ;) jedyne zdjęcia jakie bardzo lubię oglądać to jakieś przyrodnicze. Mogę nawet podać linka do naprawdę ślicznych zdjęć:

http://www.geocities.jp/deal_steal/index.html

Są tam też zdjęcia bardzo ślicznych zwierzątek. Zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o dzieci... one są po prostu cudowne. Takie niewinne, pełne wdzięku, nie to co dorośli. Nie dziwię się więc, że lubisz robić zdjęcia dzieciom.
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison
Początkująca
Awatar użytkownika
aneta10

Miejscowość: Łódź

Wróć do Hyde Park

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości