Twoje kobiece tematy
Czy oni zawsze zdradzają?
Co w Nich nas denerwuje, a za co ich tak na prawdę kochamy ? Co fascynuje, a co odpycha ? Jacy oni są ?Moderator: Milusia
Czy oni zawsze zdradzają?
przez ewa » 15 Mar 2010, 10:25
Jakie macie zdanie na ten temat. Czy mężczyzna zawsze musi w końcu zdradzić? Po tym co się teraz widzi, ile zdrad, ile rozwodów, to chyba ciężko zaufać mężczyźnie. Przeciętny mężczyzna to chyba dość szybko nudzi się swoją kobietą... i zaczyna oglądać się za innymi. Nigdy nie zapomnę jak na jednym forum jakiś gościu pisał, że jest już nieco znudzony swoją żoną, tym samym ciałem od wielu lat... a przecież byli dopiero osiem miesięcy po ślubie
Więc dla mnie to jest coś strasznego. I jeszcze pisze o tym na forum, zero taktu. Ja nie wiem czy naprawdę każdy facet jest taki lubieżny i tylko te sprawy mu w głowie? A jak żona się znudzi to ogląda się za innymi? Czy może to zależy od konkretnego mężczyzny, są po prostu ci co z jedną kobietą nie wytrzymają, ale są również ci monogamiczni, choć tych jest niestety znacznie mniej.

- ewa
1 post
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości