Twoje kobiece tematy

Co myślicie o serialu "Majka"?

Obejrzałaś coś ciekawego? Podziel się z nami wrażeniami i poleć co warto zobaczyć!

Moderator: Milusia

Co myślicie o serialu "Majka"?

Postprzez majka » 10 Mar 2010, 19:35

Chyba jestem pierwsza na tym forum :D Ale mam nadzieję, że będzie nas więcej :o No ale wracając do tematu czy wenezuelska telenowela sprawdza się w polskich realiach? Bo jak dla mnie ten serial można traktować jako "bajkę dla dorosłych"
Początkująca
Awatar użytkownika
majka

Miejscowość: Warszawa

Re: Co myślicie o serialu "Majka"?

Postprzez aneta10 » 12 Mar 2010, 14:41

Witaj. Uprzedziłaś mnie ;) Jestem druga na tym forum. Niestety nie oglądam tego serialu. Uważam, że oglądanie seriali to strata czasu. A o czym to jest, coś ciekawego? ;)
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison
Początkująca
Awatar użytkownika
aneta10

Miejscowość: Łódź

Postprzez miszbu » 12 Mar 2010, 16:20

BEZ NADZIEJA TEN FILM..............
Początkująca
miszbu

Postprzez katka » 12 Mar 2010, 18:07

Ja obejrzałam kilka odcinków ale w zachwyt nie wpadłam.
Zastanawiam się dlaczego te wszystkie seriale opierają sie na standardowym schemacie czyli jest facet ma żonę i ona go oszukuję on przez to ją zostawia jak tylko się dowiaduje o oszustwie, jest też inna kobieta która się w nim podkochuje i zaczyna się romans, który napotyka wiele rożnych przeszkód ale i tak kończy się szczęśliwie
Początkująca
katka

Postprzez aneta10 » 12 Mar 2010, 18:39

miszbu napisał(a):BEZ NADZIEJA TEN FILM..............

Hehe nie ma to jak szczerość :D Krótko i zwięźle.

Racja, wszystkie te seriale takie schematyczne. Wiecie ja czasem oglądam Klan, ale to jak już naprawdę bardzo mi się nudzi. Bo w sumie ten serial też jest dość nudnawy. A ostatnio się trochę głupawy zrobił nawet, te wszystkie rozmowy o seksuologach, o problemach łóżkowych. No to już jest przesada. Przecież ten serial dzieci też pewnie oglądają. No ale chyba tym już nikt się nie przejmuje...
"Jeśli sprawisz, że ludzie pomyślą, iż są myślący, to cię pokochają; ale jeśli naprawdę zmusisz ich do myślenia, znienawidzą cię." Harlan Ellison
Początkująca
Awatar użytkownika
aneta10

Miejscowość: Łódź

Postprzez majka » 14 Mar 2010, 08:40

katka napisał(a):Wiecie ja czasem oglądam Klan, ale to jak już naprawdę bardzo mi się nudzi. Bo w sumie ten serial też jest dość nudnawy

W tym temacie pytałam o inny serial a klan to chyba osobny temat mógłby być, ale czy jest sens tracić czas na pisanie o nim to nie wiem bo chyba ta Majka jest już od niego lepsza.
Początkująca
Awatar użytkownika
majka

Miejscowość: Warszawa

Postprzez manacor » 20 Kwi 2010, 21:41

Widzialam tylko zapowiedzi tego serialu w tvn i juz glowna bohaterka mnie denerwowala, w samych zapowiedziach, wiec nie obejrzalam ani jednego odcinka.
Początkująca
manacor

Miejscowość: Wrocław

Wróć do Filmy i seriale

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość